Color Fantasy

Projektin kuvaus

Color Fantasy on esimerkki järjestelmätoimituksesta, jossa yhdistyvät sarjatuotannon ja moduulirakentamisen edut paikallarakentamisen yksilölliseen lopputulokseen. Alukseen on toimitettu moduuleina kaiken kaikkiaan 19 yleisö-wc:tä ja 6 miehistö-wc:tä, joista jokainen on oma yksilönsä. Suurimmat moduulit ovat pinta-alaltaan 21 neliömetriä. Wc-moduuleissa sovellettiin Steelpark-toimintamallia ja –rakennetta arkkitehdin luonnosten pohjalta. Näyttävät pesuallaskalusteet ja käsienkuivaustornit ovat Steelpark Oy:n omaa tuotantoa materiaalina ruostumaton teräs, mahonki ja luonnon kivi. Toimitimme alukseen myös huomattavan määrän käytävien pyökki-rst-kaiteita. Color Fantasy on maailman suurin autolauttaristeilyalus. Siinä on yli 15 ravintolaa, 850 hengen kongressi-kokoustilat sekä noin 2000 neliön auditorio.

Kaiverrettuja tuotteita

Steelpark on monipuolinen yhteistyökumppani, joka osaamista ovat myös eri kaiverrusmenetelmillä valmistetut kyltit, opasteet ja taulut laivoihin sekä sisä- ja ulkotiloihin.

Suomen Imurikeskus

Olemme valmistaneet Eurovac Suomen Imurikeskus Oy:lle mm. suodatinyksikköjä, erilaisia syklooneja ja granulaattiputkistojen osia.

Kemira Grow How

Tammikuussa 2005 toimitettu haponkestävä yhdistelmälastaamon ohjaamo on esimerkki teollisuuden osajärjestelmätoimituksesta.

Birka Paradise

Marraskuussa 2004 valmistuneen Birka Paradise -risteilyaluksen portaikkojen rst-kaiteet ovat Steelpark-tuotantoa.

Color Fantasy

Color Fantasy on esimerkki järjestelmätoimituksesta, jossa yhdistyvät sarjatuotannon ja moduulirakentamisen edut paikallarakentamisen yksilölliseen lopputulokseen.

Aurinkolahti

Steelpark valmisti ja asensi Helsingin Vuosaaren Aurinkolahteen haponkestäviä kaiteita, kaiteiden puuosat on valmistettu lehtikuusesta.

  • 1
  • 2