Color Fantasy

Projektin kuvaus

Color Fantasy on esimerkki järjestelmätoimituksesta, jossa yhdistyvät sarjatuotannon ja moduulirakentamisen edut paikallarakentamisen yksilölliseen lopputulokseen. Alukseen on toimitettu moduuleina kaiken kaikkiaan 19 yleisö-wc:tä ja 6 miehistö-wc:tä, joista jokainen on oma yksilönsä. Suurimmat moduulit ovat pinta-alaltaan 21 neliömetriä. Wc-moduuleissa sovellettiin Steelpark-toimintamallia ja –rakennetta arkkitehdin luonnosten pohjalta. Näyttävät pesuallaskalusteet ja käsienkuivaustornit ovat Steelpark Oy:n omaa tuotantoa materiaalina ruostumaton teräs, mahonki ja luonnon kivi. Toimitimme alukseen myös huomattavan määrän käytävien pyökki-rst-kaiteita. Color Fantasy on maailman suurin autolauttaristeilyalus. Siinä on yli 15 ravintolaa, 850 hengen kongressi-kokoustilat sekä noin 2000 neliön auditorio.

Istutuslaatikot

Cor-Ten teräksestä valmistettuja istutuslaatikoita.

Flamingo

Steelpark Oy valmisti ja asensi Vantaalle, Flamingo Spa kylpylään ja vesipuistoon kaikki allasalueiden haponkestävät- ja lasikaiteet.

Borealis Polymers

Ohjaamosaareke, Borealis Polymers Oy, Porvoo.

Halkovajat

Cor-Ten teräksestä ja lehtikuusesta valmistetut halkovajat.

Kastehelmi

Kastehelmi-veistos on saanut ideansa kielosta, jonka pintaan on kertynyt vesipisaroita. Teos mukailee japanilaisen haikun tunnelmia.

Osa kaikkeutta

Steelpark Oy valmisti ja asensi Vaasaan Lehtikuusentien ja Vanhan Vaasankadun kiertoliittymään taideteoksen nimeltään Osa kaikkeutta.