Kemira Grow How

Projektin kuvaus

Tammikuussa 2005 toimitettu haponkestävä yhdistelmälastaamon ohjaamo on esimerkki teollisuuden osajärjestelmätoimituksesta. Kuvassa uuden ohjaamon vieressä vanha, käytöstä poistettu ohjaamotila. Projekti toteutettiin yhteistyössä sähköistyksestä vastanneen ABB Oy Servicen kanssa. Onnistunut projekti sai myös jatkoa ja v.2006 toimitimme toisen ohjaamotilan.

Kaiverrettuja tuotteita

Steelpark on monipuolinen yhteistyökumppani, joka osaamista ovat myös eri kaiverrusmenetelmillä valmistetut kyltit, opasteet ja taulut laivoihin sekä sisä- ja ulkotiloihin.

Suomen Imurikeskus

Olemme valmistaneet Eurovac Suomen Imurikeskus Oy:lle mm. suodatinyksikköjä, erilaisia syklooneja ja granulaattiputkistojen osia.

Kemira Grow How

Tammikuussa 2005 toimitettu haponkestävä yhdistelmälastaamon ohjaamo on esimerkki teollisuuden osajärjestelmätoimituksesta.

Birka Paradise

Marraskuussa 2004 valmistuneen Birka Paradise -risteilyaluksen portaikkojen rst-kaiteet ovat Steelpark-tuotantoa.

Color Fantasy

Color Fantasy on esimerkki järjestelmätoimituksesta, jossa yhdistyvät sarjatuotannon ja moduulirakentamisen edut paikallarakentamisen yksilölliseen lopputulokseen.

Aurinkolahti

Steelpark valmisti ja asensi Helsingin Vuosaaren Aurinkolahteen haponkestäviä kaiteita, kaiteiden puuosat on valmistettu lehtikuusesta.

  • 1
  • 2